ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πολωνοί «μισθοφόροι» επιχείρησαν απόβαση στη νότια όχθη του Δνείπερου – Εξοντώθηκαν από Ρώσους αλεξιπτωτιστές

Οι Ρώσοι κατέλαβαν μεγάλο μέρος του δυτικού Τσάσιβ Γιαρ - Άρχισε η επίθεση στο Σελίντοβο στο Ποκρόβσκ

Πολωνοί «μισθοφόροι» επιχείρησαν απόβαση στη νότια όχθη του Δνείπερου – Εξοντώθηκαν από Ρώσους αλεξιπτωτιστές

Οι Ουκρανοί θέλοντας να ανοίξουν ένα ακόμα μέτωπο για να δημιουργήσουν αντιπερισπασμό στους Ρώσους επιχείρησαν σήμερα το βράδυ να πραγματοποιήσουν  αποβατική ενέργεια στο Δέλτα του Δνείπερου στο Κίνμπουρν Σπιτ.

Αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον όμως είναι ότι Ρώσοι αλεξιπτωτιστές κατέστρεψαν δύο σκάφη τα οποία μετέφεραν Πολωνούς «μισθοφόρους»!

Αυτό επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τους ισχυρισμούς της Μόσχας ότι μεγάλο μέρος των δυνάμεων που πραγματοποιούν επιθετικές ενέργειες σε ρωσικό έδαφος, όπως στο Κουρσκ, είτε σε ενσωματωμένο έδαφος όπως της Χερσώνας, αποτελείται από Δυτικούς μαχητές.

Οι Ρώσοι λένε ότι πρόκειται για εν ενεργεία στρατιωτικούς που προσποιούνται ότι είναι «μισθοφόροι».

Οι Ρώσοι ενεργοποίησαν εκ νέου το μέτωπο στο Τσάσιβ Γιαρ και κατέλαβαν την συνοικία Σοτνέβι πορωθούμενοι μέχρι την λεωφόρο Σκολόβα καταλαμβάνοντας με μεγάλη ευκολία ένα μεγάλο μέρος του δυτικού τομέα της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν καταλάβει το ανατολικό Τσάσιβ Γιαρ (που ονομάζεται και Κανάλι).

Η εύκολη επικράτηση τους δείχνει ότι και σε αυτό τον τομέα οι ουκρανοί έχουν έλλειψη ανδρών και πυρομαχικών.

Σημαντικές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα και στο Ποκρόβσκ όπου οι Ρώσοι κατέλαβαν τα υψώματα του Σελίντοβο, της τελευταίας οχυρής πόλης πριν την ανατολική είσοδο του Ποκρόβσκ.

Η πόλη είναι αρκετά μεγάλου μεγέθους καθώς κατοικούνταν από 24.000 ανθρώπους ωστόσο οι Ρώσοι εκτιμούν ότι θα την έχουν καταλάβει σε λίγες ημέρες ή ακόμα και σε λίγες ώρες.

Είναι βέβαιοι ότι οι Ουκρανοί δεν διαθέτουν αρκετούς άντρες για να κρατήσουν τις αμυντικές γραμμές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.