ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πώς «είδαν» τα τουρκικά ΜΜΕ τη συνάντηση Ρ.Τ.Ερντογάν-Κ.Μητσοτάκη

Διήρκησε μόλις 30 λεπτά

Πώς «είδαν» τα τουρκικά ΜΜΕ τη συνάντηση Ρ.Τ.Ερντογάν-Κ.Μητσοτάκη

Με λιτές αναφορές τα τουρκικά ΜΜΕ καλύπτουν το θέμα της συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της 79ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

“Ο Πρόεδρος Ερντογάν συναντήθηκε με τον Έλληνα πρωθυπουργό Μητσοτάκη”, γράφει η τουρκική εφημερίδα Sabah προσθέτοντας ότι ο Ερντογάν “υποδέχθηκε τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ)”.

“Κρίσιμη συνάντηση στις ΗΠΑ! Συναντήθηκαν Ερντογάν και Μητσοτάκης”, γράφει η Milliyet. “Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε στην 79η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ). Μετά την ομιλία του, ο πρόεδρος Ερντογάν πήγε στο Τουρκικό Σπίτι (Türkevi) και συνέχισε εκεί τις επαφές του. Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποδέχθηκε τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη”, γράφει η τουρκική εφημερίδα.

H Yeni Şafak από την πλευρά της έκανε αναφορά στην συνάντηση των δύο ηγετών, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο, εντάσσοντάς τη στο πλαίσιο των συναντήσεων με διάφορους πολιτικούς ηγέτες που έχει ο Ερντογάν στον απόηχο της ομιλίας του στις ΗΠΑ.

“Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις ΗΠΑ , όπου ήρθε για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών”, γράφει η Aydinlik.

 “Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποδέχθηκε τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη”, είναι ο τίτλος του πρακτορείου İHA.

“Ο Ερντογάν, ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να παραστεί στην 79η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), συνεχίζει τις επαφές του. Μετά την ομιλία του στη γενική συνέλευση, ο Πρόεδρος Ερντογάν υποδέχθηκε τον Μητσοτάκη στην έδρα του ΟΗΕ”, γράφει στο λιτό του κομμάτι το CNN Türk, όπως και το Haber 7.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του το TRT μιλά για “διπλωματικό πυρετό” στο τουρκικό κέντρο στις ΗΠΑ, λέγοντας ότι ο Ερντογάν συνομίλησε με τον Μητσοτάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.