Σε μία δημόσια παραδοχή που θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων και το αν αυτοί βρίσκονται στην Γη προχώρησε ο πρώην αναπληρωτής γραμματέας του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, επί κυβερνήσεων Κλίντον και Μπους, Κρις Μέλον, ο οποίος είπε ότι «έχουν έρθει και εξαπέλυσαν σκάφη παντού»!

">

Όπως αναφέρει «μητρικά σκάφη» έχουν εντοπιστεί να απελευθερώνουν σμήνη μικρότερων σκαφών κοντά σε στρατιωτικές βάσεις, ακριβώς δηλαδή όπως έδειχνε η πασίγνωστη ταινία «Η Ημέρα της Ανεξαρτησίας» του Ρόλαντ Έμεριχ.

Μάλιστα κατευθύνονταν από τα μητρικά σκάφη.

Ο Κρις Μέλον είπε ότι «πολλές εγκαταστάσεις εθνικής ασφάλειας» είχαν γίνει στόχος αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων.

Δεν έκαναν καμία προσπάθεια να κρυφτούν και «θέλουν να τους δουν σαν να μας κοροϊδεύουν», πρόσθεσε.

Εδώ τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα το οποίο έχει να κάνει γιατί τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται πολλοί Αμερικανοί αξιωματούχοι οι οποίοι προχωρούν σε τέτοιου είδους αποκαλύψεις.

Ο Κρις Μέλον συνεχίζει ακόμα να έχει σημαντική θέση μέσα στο Πεντάγωνο καθώς είναι από τους ανθρώπους που στην ουσία δεν συνταξιοδοτούνται ποτέ.

Είναι σαφές πως η αμερικανική κυβέρνηση και όχι μόνο αυτή, θέλουν να αρχίσουν να προετοιμάζουν τον κόσμο και τους πολίτες για κάτι που «έρχεται».

Συνεχίζοντας λοιπόν την συναρπαστική αφήγηση του, ο Κρις Μέλον είπε ότι για πάνω από 17 νύχτες τον Δεκέμβριο του 2023, σμήνη μικρών UFO εθεάθησαν το σούρουπο «να κινούνται με γρήγορες ταχύτητες» και να εμφανίζουν «κόκκινα, πράσινα και λευκά φώτα» που αναβόσβηναν σε υψηλά περιορισμένους εναέριους χώρους πάνω από τη βάση της Αεροπορίας Langley στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Φιλοξενεί τουλάχιστον το ήμισυ του αμερικανικού στόλου μαχητικών αεροσκαφών F-22 Raptor.

Λεπτομέρειες για τις προκλητικές εισβολές «drones» αποκαλύφθηκαν σε 50 σελίδες των πρόσφατα δημοσιευμένων αρχείων της Αεροπορίας των ΗΠΑ, τα οποία ένας στρατηγός ονόμασε: «Στενές συναντήσεις στο Langley».

Ο Μέλον, είπε ότι το επεισόδιο ήταν «μέρος μίας πολύ μεγαλύτερης διαδικασίας που επηρεάζει πολλές εγκαταστάσεις εθνικής ασφάλειας».

«Δύο από τις αξιοσημείωτες πτυχές είναι το γεγονός ότι οι συσκευές μας που εμποδίζουν το σήμα στα drones έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικές και αυτά τα σκάφη δεν κάνουν καμία προσπάθεια να παραμείνουν κρυφά», είπε.

«Στην πραγματικότητα, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να τους βλέπουν σαν να μας κοροϊδεύουν. Δεν ισχυρίζομαι τίποτα για την προέλευσή τους. Ίσως πολλά από αυτά να είναι κινεζικά drones.

Αλλά η θρασύτητα, η εμβέλεια, η διάρκεια πτήσης, η αξιοπιστία, η αντίσταση στα αντίμετρα και η αδιαφορία για τον εντοπισμό τους προκαλούν σύγχυση.

Σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί μητρικά σκάφη».

Είπε ότι ήταν «εξαιρετικά γρήγορα τα μεγαλύτερα σκάφη που έχουν παρατηρηθεί να συλλέγουν ή να απελευθερώνουν ένα σμήνος μικρότερων σκαφών».

Ένας αυτόπτης μάρτυρας εντόπισε εννέα drones σε «σχηματισμό διαμαντιών» να πετούν πάνω από έναν χώρο στάθμευσης και εξυπηρέτησης αεροσκαφών στο Langley.

Αξιωματούχοι από το Ερευνητικό Κέντρο Langley της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας της NASA επιχείρησαν να αναγνωρίσουν τα μυστηριώδη drones χρησιμοποιώντας ένα αεροσκάφος επιτήρησης WB-57F υψηλής τεχνολογίας.

Παρόμοιες εμφανίσεις έχουν αναφερθεί στην Lockheed Martin’s Skunk Works στο Palmdale της Καλιφόρνια όπου και κατασκευάστηκε το F-22.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας διερευνά μια ξεχωριστή παρατήρηση «μητρικού πλοίου» στη Νεμπράσκα των ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τοπικός σερίφης ανέφερε ότι είδε 30 με 50 ασυνήθιστα σκάφη να πετούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο, με ένα μεγαλύτερο «μητρικό πλοίο» να αιωρείται κοντά για ώρες.