ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...

Πρόστιμο «μαμούθ» σε οδηγό μοτοσυκλέτας – Τόσα θα πληρώσει

Διαβάστε το ποσό που θα κληθεί να καταβάλει ο ασυνείδητος οδηγός

Πρόστιμο «μαμούθ» σε οδηγό μοτοσυκλέτας – Τόσα θα πληρώσει

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός μοτοσυκλέτας, δεν σταμάτησε κατόπιν εντολής της τροχαίας Βουλιαγμένης για διαδικαστικό έλεγχο, με αποτέλεσμα να «ανεβάσει» ταχύτητα και να διαφύγει.

Έτσι στην προσπάθεια του να γλυτώσει από την καταδίωξη της τροχαίας, ο αφελής οδηγός πέρασε με κόκκινο όχι σε μία, ούτε σε δύο αλλά σε 13 διαφορετικές περιπτώσεις.

Τελικά συνελήφθη από δυνάμεις της ομάδας «Δίας» κοντά στα Μέγαρα, με τον έλεγχο που έγινε να αποκαλύπτει πως η μηχανή του ήταν σε διαδικασία «ακινησίας», η οποία παρεμπιπτόντως ήταν και ανασφάλιστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό του πρόστιμου που προέκυψε ήταν 10.640 ευρώ και με τους 150 βαθμούς ποινής στο point system, θα υπάρξει και μια δεύτερη αυτόματη επιβολή προστίμου από την ΑΑΔΕ για την ακινησία, ύψους 10.500 ευρώ. Συνολικά, δηλαδή, θα κληθεί να καταβάλλει 21.140 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.