Ακόμα ένας πονοκέφαλος δημιουργείται για τις ισραηλινές δυνάμεις καθώς πριν λίγη ώρα πυρά όλμων έπεσαν στην περιοχή των κατεχόμενων από το Ισραήλ υψωμάτων του Γκολάν, από την μεριά της Συρίας κάτι που παραδέχθηκε το Ισραήλ χωρίς όμως να αναφέρει συγκεκριμένα ομάδα ή οργάνωση που ήταν υπεύθυνη για τα πυρά.

Οργανώσεις φανατικών ισλαμιστών στα σύνορα Συρίας-Ισραήλ κινήθηκαν όπως όλα δείχνουν υπέρ της Χαμάς με σκοπό να συγκρατήσουν δυνάμεις και σε αυτή την περιοχή οι ισραηλινοί.

Το βράδυ της Τρίτης, ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι ένας αριθμός βλημάτων εκτοξεύθηκε από το συριακό έδαφος προς το Ισραήλ και ότι ορισμένα από αυτά προσγειώθηκαν σε ανοικτές περιοχές στο ισραηλινό έδαφος. Ο στρατός ωστόσο δεν παρείχε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Αυτό που έγινε αργότερα γνωστό είναι ότι το ισραηλινό πυροβολικό χτύπησε κατά των θέσεων από τις οποίες προήλθαν τα πυρά.

Την ίδια στιγμή ο ισραηλινός στρατός μετρά 156 στρατιώτες νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος αξιωματικοί των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων επρόκειτο να ενημερώσουν την Τρίτη περίπου 100 οικογένειες ότι οι αγαπημένοι τους βρίσκονται στη Γάζα, ανέφεραν οι Times of Israel, επικαλούμενοι το ραδιόφωνο του ισραηλινού στρατού.