ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΗΠΑ-ΝΑΤΟ σε Ρωσία: Δεν πρόκειται να αναπτύξουμε πυρηνικά όπλα στην ανατολική Ευρώπη

ΗΠΑ-ΝΑΤΟ σε Ρωσία: Δεν πρόκειται να αναπτύξουμε πυρηνικά όπλα στην ανατολική Ευρώπη

Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχουν διαμηνύσει στη Μόσχα ότι δεν θα αναπτύξουν πυρηνικά όπλα στην ανατολική Ευρώπη, σύμφωνα με δημοσίευμα της El Pais.

Τα έγγραφα που αποκαλύπτει η εφημερίδα δείχνουν ότι η Ουάσινγκτον και η Συμμαχία ζητούν αποκλιμάκωση από το Κρεμλίνο για να διευκολυνθεί ο διάλογος ενώ απορρίπτουν το κλείσιμο της πόρτας στην Ουκρανία.

Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να εξετάσουν την πιθανότητα να υπογράψουν ένα έγγραφο με την Ρωσία για ζητήματα ασφαλείας κοινού συμφέροντος, αναφέρει η εφημερίδα, επικαλούμενη την απάντηση των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ στις ρωσικές προτάσεις για τις εγγυήσεις ασφαλείας που ήρθαν στην κατοχή τους.

«Είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε συμφωνίες ή ρυθμίσεις με την Ρωσία σε διμερή θέματα, συμπεριλαμβανομένων γραπτών και υπογεγραμμένων οργάνων, για να απευθύνουμε τις ανησυχίες μας γύρω από την ασφάλεια», αναφέρει το έγγραφο.

Νωρίτερα, η ρωσική κυβέρνηση εξέφρασε τις ανησυχίες της για την στρατιωτική δραστηριότητα του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορά της και για τα σχέδια της συμμαχίας για περαιτέρω επέκταση προς Ανατολάς, συμπεριλαμβανομένης και της Ουκρανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.