ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: Άστεγη γυναίκα έπεσε θύμα κλοπής από νεαρό άνδρα

Ο δράστης της άρπαξε το πορτοφόλι ενώ ετοιμαζόταν να μπει σε σούπερ μάρκετ

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: Άστεγη γυναίκα έπεσε θύμα κλοπής από νεαρό άνδρα

Νεαρός στην Πάτρα ακολούθησε μια άστεγη γυναίκα που διαμένει στη δομή φιλοξενίας στην οδό Μπουκαούρη και, την στιγμή που ετοιμαζόταν να μπει σε ένα κοντινό σούπερ μάρκετ για να ψωνίσει είδη διατροφής, άρπαξε μέσα από τα χέρια της το πορτοφόλι της που είχε μέσα μόλις 15 ευρώ και το έβαλε στα πόδια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η άτυχη γυναίκα ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι άρχισαν να αναζητούν τον δράστη βάσει της περιγραφής που τους έδωσε, όμως παρά τις εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Πλέον, την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας έχουν στα χέρια τους βίντεο με καθαρή εικόνα του αδίστακτου νεαρού, την οποία κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σούπερ μάρκετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.