ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Reuters: «Εμπόδια αύξησης παραγωγής πυραύλων Patriot λόγω Ιαπωνίας»

Η Mitsubishi Heavy Industries δεν μπορεί να μεγαλώσει την παραγωγή σύντομα

Reuters: «Εμπόδια αύξησης παραγωγής πυραύλων Patriot λόγω Ιαπωνίας»

Μια νέα ανάλυση του Reuters αναδεικνύει ότι εμπόδια παραγωγής έχουν ήδη προκύψει στην Ιαπωνία η οποία έχει το δικαίωμα παραγωγής πυραύλων αεράμυνας Patriot.

Πηγές λένε ότι τα προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας έχουν καταστήσει πρόκληση για την Mitsubishi Heavy Industries της Ιαπωνίας να αυξήσει την παραγωγή Patriot από 30 σε 60 πυραύλους ετησίως βάσει άδειας από την αμυντική εταιρεία Lockheed Martin.

Αυτό θα μπορούσε να περιπλέξει το σχέδιο των ΗΠΑ για αύξηση της παραγωγής πυραύλων Patriot από περίπου 500 ετησίως σε περισσότερους από 750.

Πηγές λένε ότι η εμπλοκή στην Ιαπωνία οφείλεται στην έλλειψη ενός κρίσιμου εξαρτήματος που κατασκευάζεται από την Boeing που οδηγεί τον πύραυλο στον στόχο στον τελικό στάδια πτήσης.

«Μπορεί να χρειαστούν αρκετά χρόνια μέχρι η Mitsubishi Heavy Industries να μπορέσει να αυξήσει την παραγωγή» λόγω της έλλειψης, δήλωσε στο Reuters ένας από τους γνώστες του κλάδου.

Πέρυσι, η Boeing άρχισε να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στις ΗΠΑ, με στόχο ετήσια αύξηση του κρίσιμου εξαρτήματος να φτάνει περίπου το 30%.

Ωστόσο, οι νέες γραμμές παραγωγής δεν θα λειτουργήσουν μέχρι το 2027.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το εμπόδιο παραγωγής στην Ιαπωνία δείχνει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ απέναντι στις πολύπλοκες αλυσίδες εφοδιασμού», επεσήμανε το Reuters.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.