ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ρόδος: Το ιστορικό κέντρο της πόλης μετατράπηκε σε απέραντο «hot-spot» παράνομων μεταναστών (φωτό)

Τόσο ο πρόεδρος της ΕΒΕΔ όσο και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου του νησιού μιλούν για αδράνεια της κυβέρνησης

Ρόδος: Το ιστορικό κέντρο της πόλης μετατράπηκε σε απέραντο «hot-spot» παράνομων μεταναστών (φωτό)

Ένα ακόμη δείγμα της αποτυχημένης μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης «βγαίνει» στο φως της δημοσιότητας, μετά τις σοκαριστικές εικόνες που έρχονται από το νησί της Ρόδου. 

Όπως μπορούμε να δούμε παρακάτω στις φωτογραφίες, το ιστορικό κέντρο της πόλης έχει μετατραπεί σε μία τεράστια δομή παράτυπων αλλοδαπών, έρμαια των διακινητών που αλωνίζουν στα νησιά του Αιγαίου και «ξεφορτώνουν» σωρεία ανθρώπων στην ακριτική νησιωτική Ελλάδα.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ρόδου, Γιάννης Πάππου ο οποίος μιλώντας σε τοπικό μέσο του νησιού αναφέρει τα εξής:

«Η λύση στο μεταναστευτικό ζήτημα της Ρόδου έπρεπε να έχει δοθεί χθες.

Η εικόνα του νησιού είναι απαράδεκτη στο κέντρο της πόλης και δεν μπορεί σε έναν προορισμό, ο οποίος θεωρείται η κορωνίδα του τουρισμού της χώρας, να έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε τόσο άσχημες εικόνες.

Δεν μπορεί να παλεύει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου και όλοι οι φορείς προς τη βελτίωση της εικόνας και του προϊόντος και από την άλλη πλευρά το κράτος να δείχνει αδιαφορία σε θέματα τα οποία είναι ζωτικής σημασίας, όχι μόνο για την επιχειρηματικότητα, αλλά πολύ περισσότερο για το σύνολο της κοινωνίας των νησιών μας.

Είναι πολύ καθυστερημένα τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης.

Έχουμε κάνει όλες τις επικοινωνίες κι επαφές με τα αρμόδια υπουργεία οι βουλευτές Δωδεκανήσου, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, οι δήμαρχοι των νησιών, οι εκπρόσωποι φορέων, όπως το Οικονομικό Επιμελητήριο το Εμπορικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και οι Εμπορική Σύλλογοι.

Νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο το έχουν πληροφορηθεί από όλες τις πλευρές κι έπρεπε να έχει λυθεί χθες».

Το ίδιο ζήτημα διατρανώνει και  ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Ρόδου Κώστας Σπανός, ο οποίος σε σχετική του δήλωση υποστηρίζει ότι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

« Η ασφυκτική κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της πόλης με τους πρόσφυγες και μετανάστες, να έχουν κάνει κατάληψη, στο πάρκο δίπλα από το Ταχυδρομείο, στο πάρκο του Θέρμαι, πίσω και κάτω από το κτήριο της Περιφέρειας και σε πολλούς παρακείμενους δρόμους, μετατρέποντάς την σε ένα υπαίθριο hot spot, είναι γνωστή και απαράδεκτη για έναν προορισμό όπως ο τόπος μας, αλλά και για τον πολιτισμό μας».

Δείτε φωτογραφίες: 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.