ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ρωσία: «Οι Ουκρανοί χρησιμοποίησαν χημικά στο Κουρσκ»

Μαίνονται οι μάχες στην ρωσική επαρχία

Ρωσία: «Οι Ουκρανοί χρησιμοποίησαν χημικά στο Κουρσκ»

Νωρίτερα σήμερα τα  ρωσικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο υπηρεσιακός περιφερειάρχης του Κουρσκ δήλωσε πως οι ουκρανικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών όπλων κατά την επιδρομή τους.

Ο Αλεξέι Σμιρνόφ ανέφερε επίσης ότι οι εισβολείς ελέγχουν 28 οικισμούς στην περιφέρεια Κουρσκ, έχοντας διεισδύσει σε βάθος 12 χιλιομέτρων από τα σύνορα.

Σε αυτές τις σοβαρές κατηγορίες δεν απάντησε η ουκρανική κυβέρνηση αλλά η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) που ανέφερε σήμερα ότι η Ρωσία προσπαθεί να κατηγορήσει τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις για δήθεν εγκλήματα πολέμου κατά την εισβολή στη ρωσική περιφέρεια Κουρσκ. Σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Telegram.

Τα στρατεύματα της Μόσχας πασχίζουν να αποκρούσουν τη μεγαλύτερη εισβολή ουκρανικών δυνάμεων στο ρωσικό έδαφος με το πυροβολικό να είναι ο κύριος πρωταγωνιστής όπως στο χωριό Κολοτίκοβκα που έχει καθηλώσει τους Ουκρανούς.

Την ίδια στιγμή στο Ντονμπάς Ουκρανοί αξιωματικοί από ταξιαρχίες που ήταν απελπισμένοι για περισσότερους άνδρες αμφισβήτησαν το σκεπτικός της δέσμευσης στρατευμάτων για την επίθεση στην Ρωσία, παρά τις ελπίδες ότι θα μπορούσε να παρασύρει τις ρωσικές δυνάμεις από αυτό το μέτωπο μάχης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν αισθανόμαστε αλλαγές, τουλάχιστον μέχρι στιγμής», είπε ο Ουκρανός αξιωματικός κοντά στο Τσασόβ Γιαρ. «Οι Ρώσοι δεν πρόκειται να μετακινήσουν στρατεύματα από τα ανατολικά στο Κουρσκ. Έχουν εφεδρείες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.