ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ρωσικά ΜΜΕ: Το Κρεμλίνο εξετάζει το ενδεχόμενο να ακυρώσει την ετήσια συνέντευξη Τύπου του Β.Πούτιν

Ένα τέτοιο γεγονός θα μπορούσε να συμβεί για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια

Ρωσικά ΜΜΕ: Το Κρεμλίνο εξετάζει το ενδεχόμενο να ακυρώσει την ετήσια συνέντευξη Τύπου του Β.Πούτιν

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν σήμερα Δευτέρα ρωσικά ΜΜΕ, το Κρεμλίνο εξετάζει το ενδεχόμενο να ακυρώσει την ετήσια μεγάλη συνέντευξη Τύπου του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ωστόσο, να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει οριστική απόφαση για το αν θα γίνει η συνέντευξη.

Ένα τέτοιο γεγονός θα μπορούσε να συμβεί για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια. Αρχής γενομένης από το 2012, η ετήσια μεγάλη συνέντευξη Τύπου του προέδρου, που έχει απολογιστικό χαρακτήρα, πραγματοποιείται κάθε Δεκέμβριο.

Πηγές που μίλησαν σε ρωσικά ΜΜΕ, ανέφεραν ότι οι προετοιμασίες για την εκδήλωση δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει.

Μία από τις πηγές δήλωσε ότι κατά τη λήψη τελικής απόφασης θα ληφθεί υπόψη και η κατάσταση στη ζώνη της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης», δηλαδή οι εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Oι αναφορές αυτές έρχονται μετά την αποχώρηση των ρωσικών δυνάμεων από τη Χερσώνα, που θεωρήθηκε ταπεινωτική για τον πρόεδρο της Ρωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πάντως ότι το Κρεμλίνο δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.