ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ρωσικό νυχτερινό χτύπημα σε Κίεβο και Οδησσό: Επί 5 ώρες η ουκρανική αεράμυνα προσπαθούσε να αναχαιτίσει την επίθεση

Χτυπήματα και σε άλλες πόλεις

Ρωσικό νυχτερινό χτύπημα σε Κίεβο και Οδησσό: Επί 5 ώρες η ουκρανική αεράμυνα προσπαθούσε να αναχαιτίσει την επίθεση

Η Ρωσία εξαπέλυσε αεροπορικές επιδρομές με στόχο το Κίεβο και άλλες πόλεις στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας, κρατώντας σε κατάσταση συναγερμού το ανατολικό τμήμα της χώρας για πάνω από πέντε ώρες, ανακοίνωσε νωρίς σήμερα ο ουκρανικός στρατός.

Στην Οδησσό το χτύπημα ήταν κατά φορτίου πυραύλων που μόλις είχε στείλει η Δύση καθώς και συγκρότημα αποθηκών.

«Ο εχθρός για άλλη μια φορά χρησιμοποίησε τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη του (drones) κατά του Κιέβου στη διάρκεια της νύχτας», ανέφερε μέσω Telegram ο Σερχίι Πόπκο, επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης του Κιέβου. «Ρωσικά drones έφθασαν στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας σε πολλαπλά κύματα και από διαφορετικές κατευθύνσεις».

Όλα τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην αεροπορική επιδρομή καταστράφηκαν κατά την προσέγγισή τους, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή ζημιές, συνέχισε ο Πόπκο.

Λεπτομέρειες που αφορούν το μέγεθος της επίθεσης θα ανακοινωθούν αργότερα σήμερα, δήλωσε αλλά τα χτυπήματα που αναφορές τα θέλουν να είναι στοχευμένα πραγματοποιήθηκαν.

Η Ρωσία εξαπέλυσε επίθεση με 87 μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) και τέσσερις πυραύλους κατά τη διάρκεια της νύχτας με στόχο το ουκρανικό έδαφος, ανακοίνωσε σήμερα η ουκρανική Αεροπορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι μονάδες της ουκρανικής αντιαεροπορικής άμυνας κατέστρεψαν 56 από τα drones και δύο από τους πυραύλους, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αεροπορίας μέσω Telegram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.