ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ρωσικό πλήγμα στην Οδησσό διέλυσε το αρχηγείο της βρετανικής SAS σκοτώνοντας 18 στελέχη της και μεγάλο αριθμό Γάλλων στρατιωτών!

Τι αποκάλυψε Ισπανός συνταγματάρχης ε.α.

Ρωσικό πλήγμα στην Οδησσό διέλυσε το αρχηγείο της βρετανικής SAS σκοτώνοντας 18 στελέχη της και μεγάλο αριθμό Γάλλων στρατιωτών!

Oι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με πύραυλο cruise αρχηγείο των Βρετανών SAS στην Οδησσό της Ουκρανίας σκοτώνοντας 18 στελέχη τους και τραυματίζοντας άλλα 25!

Επίσης, όπως αποκάλυψε ο συνταγματάρχης ε.α. του ισπανικού Βασιλικού Στρατού Πέντρο Μπάνος, στο ίδιο κτίριο σκοτώθηκαν ένας πολύ μεγάλος αριθμός στρατιωτών του τακτικού γαλλικού Στρατού!

Υπάρχουν αναφορές που δεν επιβεβαιώνονται ότι η τοποθεσία του αρχηγείου δεν γνωστοποιήθηκε στους Ρώσους από δική τους συλλογή πληροφοριών αλλά από πηγές στην ουκρανική Στρατιωτική Διοίκηση!

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στην Οδησσό στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός συνταγματάρχης ε.α. είπε: «Οι Ρώσοι πραγματοποίησαν επίθεση στην Οδησσό κατά την οποία σκοτώθηκαν 18 μέλη της βρετανικής ειδικής αεροπορικής υπηρεσίας και τραυματίστηκαν άλλα 25.

Μου είπαν ότι πέθαναν και Γάλλοι στρατιώτες.

Δεν μιλάμε για μισθοφόρους αλλά για Γάλλους υπηκόους,  στρατιώτες του τακτικού γαλλικού Στρατού.

Σκοτώθηκαν σε μεγάλους αριθμούς, μου είπαν ότι ο αριθμός των θυμάτων ήταν μεγαλύτερος από ό,τι στην Αλγερία!

Αυτά είναι τρομακτικά στοιχεία γιατί μιλάμε για χώρες του ΝΑΤΟ», είπε.

Πρόσθεσε επίσης ότι πιθανότατα οι νεκροί ήταν μέρος των δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων, οι οποίες είναι πάντα οι πρώτες που στέλνονται σε ζώνες μάχης.

«Εκτός της αναγνώρισης που πραγματοποιούν για να καθοδηγηθούν πύραυλοι και drones συχνά συμμετέχουν και σε πολεμικές επιχειρήσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.