ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σ.Σοϊγκού: «Η Ουκρανία περιορίζει τη δραστηριότητα και ανασυντάσσεται» – Μίλησε για αθρόες προσλήψεις οπλιτών

Κατά μέσο όρο 1.336 στρατιώτες υπογράφουν κάθε μέρα συμβόλαια για να ενταχθούν στις δυνάμεις του στρατού

Σ.Σοϊγκού: «Η Ουκρανία περιορίζει τη δραστηριότητα και ανασυντάσσεται» – Μίλησε για αθρόες προσλήψεις οπλιτών

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού δήλωσε σήμερα ότι οι ουκρανικές δυνάμεις περιορίζουν την δραστηριότητά τους στην πρώτη γραμμή του μετώπου και ανασυντάσσονται, ωστόσο έχουν ακόμα τη δυνατότητα για επιθετικές ενέργειες.

Η Ρωσία δεν βλέπει την ανάγκη να στρατολογήσει περισσότερους εθελοντές για την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» της στην Ουκρανία, φέρεται να δήλωσε ο Σοϊγκού σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Ο ίδιος δήλωσε επίσης ότι κατά μέσο όρο 1.336 στρατιώτες υπογράφουν κάθε μέρα συμβόλαια για να ενταχθούν στις δυνάμεις του στρατού, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες, ο Σοϊγκού δήλωσε πως ο ρωσικός στρατός θα κάνει το παν για να εγγυηθεί την ασφάλεια της χώρας, καθ΄ψς η «συλλογική Δύση» έχει εξαπολύσει έναν «πραγματικό πόλεμο» κατά της Ρωσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.