ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Σε «επιδημία» εξελίσσεται η άρνηση των Ουκρανών ανδρών να παρουσιαστούν σε κέντρα στρατολόγησης (βίντεο)

«Δεν χρωστάω τίποτε στον Ζελένσκι»

Σε «επιδημία» εξελίσσεται η άρνηση των Ουκρανών ανδρών να παρουσιαστούν σε κέντρα στρατολόγησης (βίντεο)

Σε «επιδημία» έχουν εξελιχθεί τα βίντεο που δημοσιεύουν Ουκρανοί άνδρες σε στρατεύσιμη ηλικία με τα οποία δείχνουν ότι αρνούνται να επιστρατευτούν.

Ο συγκεκριμένος που απεικονίζεται στο βίντεο που ακολουθεί λέει ξεκάθαρα πως έλαβε έγγραφο επιστράτευσης αλλά δεν πρόκειται να παρουσιαστεί καθώς όπως λέει δε χρωστάει τίποτε στον Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Πάρα πολλοί Ουκρανοί θεωρούν ότι ο Ζελένσκι δεν είναι νόμιμος πρόεδρος της χώρας πλέον καθώς δεν επέτρεψε την διενέργεια εκλογών.

Η Δύση θέλει να αποφύγει αυτές τις εκλογές αν γίνεται και για πάντα διότι θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε δημοψήφισμα κατά της πολιτικής Ζελένσκι και άρα κατά της δυτικής πολιτικής και κατά του πολέμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.