ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σέρρες: Συνελήφθησαν δύο γυναίκες που άνοιγαν σπίτια με κάρτες – Πώς δρούσαν

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα και οι δυο κάρτες που χρησιμοποιούσαν

Σέρρες: Συνελήφθησαν δύο γυναίκες που άνοιγαν σπίτια με κάρτες – Πώς δρούσαν

Δύο Ελληνίδες, οι οποίες συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας, χτυπούσαν τα κουδούνια σπιτιών σε μια περιοχή των Σερρών για να βεβαιωθούν ότι οι ένοικοι απουσίαζαν και στη συνέχεια παραβίαζαν τις πόρτες χρησιμοποιώντας κάρτες ως διαρρηκτικά εργαλεία.

Νωρίτερα, οι δυο γυναίκες είχαν παραβιάσει την πόρτα ενός σπιτιού και είχαν κλέψει από μέσα 255 ευρώ. Στην προανάκριση διαπιστώθηκε ότι είχαν προσπαθήσει να εισβάλουν και σε ακόμη ένα σπίτι χωρίς να τα καταφέρουν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα και οι δυο κάρτες που χρησιμοποιούσαν οι δράστιδες, οι οποίες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με κατηγορίες για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα από κοινού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.