ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

«Σφίγγει» ο «κλοιός» στην Αβντίιβκα: Οι Ρώσοι κατέλαβαν τα βόρεια υψώματα – Σφοδρές μάχες σε εργοστάσιο λυμάτων και σιδηρόδρομο

Οι Ουκρανοί απέσυραν τη 47η Ταξιαρχία από τη Ζαπορίζια για να ενισχύσουν την φρουρά της Αβντίιβκα

«Σφίγγει» ο «κλοιός» στην Αβντίιβκα: Οι Ρώσοι κατέλαβαν τα βόρεια υψώματα – Σφοδρές μάχες σε εργοστάσιο λυμάτων και σιδηρόδρομο

Οι Ρώσοι σήμερα το πρωί εκκαθάρισαν πλήρως τα βόρεια υψώματα της Αβντίιβκα και πλέον έχουν άμεση επαφή με την πόλη.

Την ίδια στιγμή διεξάγονται σφοδρές μάχες στο εργοστάσιο λυμάτων και στον σιδηροδρομικό σταθμό στην αστική περίμετρο.

Η κατάσταση για τους Ουκρανούς έγινε πολύ δύσκολη και αυτό φαίνεται και από την απόφαση του Κιέβου να αποσύρει την 47η Ταξιαρχία από το μέτωπο της Ζαπορίζια και να το μεταφέρει για να ενισχύσει την φρουρά της Αβντίιβκα.

Η Αβντίιβκα έχει ονομαστεί από τους Ουκρανούς «νέο Μπάκχμουτ» και επαναλαμβάνουν την ίδια τακτική.

Αναλώνουν εξοπλισμό και χιλιάδες άνδρες για να την κρατήσουν καθώς αν καταρρεύσει θα απελευθερωθεί πλήρως η πόλη του Ντονέτσκ και οι δυνάμεις των ρωσόφωνων θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μέτωπο του Ντονέτσκ.

Το πρόβλημα για τους Ουκρανούς γίνεται πολύ μεγάλο επειδή θα είναι δυνατή η περικύκλωση των δυνάμεών τους στα δυτικά της πόλης του Μπακχμούτ από το Νότο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.