ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σφοδρές μάχες στο Μπάκχμουτ – Η ρωσική Wagner εκκαθαρίζει 25 συνοικίες – Το Κίεβο έστειλε άλλες 2 Ταξιαρχίες

Οι Ουκρανοί εξαντλούν τις στρατηγικές τους εφεδρείες για να κρατήσουν την πόλη

Σφοδρές μάχες στο Μπάκχμουτ – Η ρωσική Wagner εκκαθαρίζει 25 συνοικίες – Το Κίεβο έστειλε άλλες 2 Ταξιαρχίες

Oι μονάδες της ρωσικής Wagner έχουν εισέλθει βαθιά μέσα στο Μπάκχμουτ και πολεμούν αυτή την στιγμή σε 25 συνοικίες της πόλης κάνοντας χρήση βαρέως οπλισμού όπως όλμων, πυροβόλων και αρμάτων μάχης.

Οι Ουκρανοί μετέφεραν στο Μπάκχμουτ δύο ακόμα Ταξιαρχίες, την 4η από το Κίεβο και την 46η από την Πολτάβα. Και οι δύο ανήκουν στις στρατηγικές εφεδρείες του Κιέβου και αυτό σημαίνει πως οι Ουκρανοί αναλαμβάνουν μεγάλο ρίσκο γιατί αν χαθεί το Μπάκχμοτ δεν θα διαθέτει επαρκείς δυνάμεις για να υπερασπιστεί τις πόλεις Σλαβιάνσκ, Κραματόρσκ.

Όπως φαίνεται και από τα σχετικά βίντεο, οι Ρώσοι εντοπίζουν τα κτίρια στα οποία έχουν οχυρωθεί οι Ουκρανοί και τα βομβαρδίζουν ανηλεώς.

Στην περίμετρο του Μπάκχμουτ ουκρανικές δυνάμεις επιχειρούν να εισέλθουν στην πόλη για να ενισχύσουν τους Ουκρανούς που πολεμούν μέσα στον αστικό ιστό αλλά οι Ρώσοι τους περιμένουν και τους βομβαρδίζει το ρωσικό Πυροβολικό.

https://twitter.com/borodach_zov/status/1604986299974389760

https://twitter.com/borodach_zov/status/1604888468399587328

https://twitter.com/Krma4Karma/status/1605060674731659265

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Alexand28901796/status/1605057511970717696

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.