ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ωραίος ο Α.Σαμαράς χθες! Νόμιζες, ακούγοντάς τον, ότι διάβαζες τα ρεπορτάζ του pronews.gr. Welcome to the club!

Shahed: Πως με κόστος εκατομμυρίων η Ρωσία οδήγησε σε «οικονομική αιμορραγία» την ουκρανική αεράμυνα

H Ρωσία εκτόξευσε 2.277 μη επανδρωμένα Shahed φέτος

Shahed: Πως με κόστος εκατομμυρίων η Ρωσία οδήγησε σε «οικονομική αιμορραγία» την ουκρανική αεράμυνα

Η Ουκρανία κατέρριψε 1.953 μη επανδρωμένα αεροσκάφη από τα 2.227 Shahed που εκτόξευσε η Ρωσία μόνο εφέτος, ανακοίνωσε σήμερα ο διοικητής της αεροπορίας της Ουκρανίας και ουσιαστικά δείχνει ότι ήταν το όπλο που κατεδάφισε τον ουκρανικό(μετά των συμμάχων τους) προϋπολογισμό.

Έτσι με ένα κόστος εκατομμυρίων η ρωσική πλευρά έχει εξαντλήσει πολύτιμους και πανάκριβους α/α πυραύλους που η Δύση στέλνει στην Ουκρανία.

«Η αντιαεροπορική άμυνα κατέστρεψε περίπου το 86% (των μη επανδρωμένων αεροσκαφών)» δήλωσε ο ίδιο σε ανάρτηση του στο Telegram.

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν σήμερα ότι κατέστρεψαν στη διάρκεια της νύκτας 30 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε περιφέρειες στα σύνορα με την Ουκρανία.

«Στη διάρκεια της νύκτας, σε μια απόπειρα του καθεστώτος του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομοκρατικές επιθέσεις με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας αναχαίτισαν και κατέστρεψαν 29 μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην περιφέρεια του Μπέλγκοροντ και ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος σ’ αυτή του Βορονέζ», διευκρίνισε στην Telegram το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Μπέλγκοροντ, στα σύνορα με την Ουκρανία, δήλωσε πως τέσσερις άνθρωποι τραυματίσθηκαν και πολλά κτίρια υπέστησαν ζημιές από πολλαπλές ουκρανικές επιθέσεις στην περιφέρειά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.