ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Στη Ν.Κορέα η επικεφαλής των Αμερικανικών πληροφοριών: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για απευθείας αποστολή όπλων στην Ουκρανία

Η Σεούλ αν και στέλνει όπλα στο Κίεβο, εντούτοις πρόκειται για υλοποιήσεις παραγγελιών

Στη Ν.Κορέα η επικεφαλής των Αμερικανικών πληροφοριών: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για απευθείας αποστολή όπλων στην Ουκρανία

Η επικεφαλής των αμερικανικών υπηρεσιών κατασκοπείας Αβρίλ Χέινς θα βρίσκεται στη Νότια Κορέα και θα συναντηθεί αύριο με τον πρόεδρο Γιουν Σουκ -Γέολ, εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων στην κορεατική χερσόνησο και ενός πρόσφατου συμφώνου μεταξύ της Μόσχας και της Πιονγκγιάνγκ που υπόσχεται στενότερους στρατιωτικούς δεσμούς, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα νοτιοκορεάτικης εφημερίδας.

Η Χέινς θα συναντηθεί με τον Γιουν και θα συζητήσει την εμβάθυνση των σχέσεων Ρωσίας-Βόρειας Κορέας και τις προκλητικές κινήσεις της Πιονγκγιάνγκ, αναφέρει η εφημερίδα Joongang Ilbo, επικαλούμενη ανώνυμο αξιωματούχο της εθνικής ασφάλειας.

Η συνάντηση θα είναι ανεπίσημη και δεν υπάρχει σχέδιο να δημοσιοποιηθούν οι συζητήσεις τους, ανέφερε ο αξιωματούχος.

Το γραφείο του Γιουν δήλωσε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα.

Η πυρηνικά εξοπλισμένη Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε σήμερα ότι δοκίμασε με επιτυχία έναν πύραυλο που μπορεί να αναπτύξει πολλαπλές πολεμικές κεφαλές πλήττοντας διαφορετικούς στόχους στο πλαίσιο ενός στόχου που έχει θέσει ο ηγέτης της Κιμ Γιονγκ Ουν για την τελειοποίηση μιας σειράς στρατηγικών και τακτικών όπλων.

Κατά την πρώτη του επίσκεψη στη Βόρεια Κορέα μετά από 24 χρόνια, ο Ρώσος πρόεδρος και ο Κιμ υπέγραψαν σύμφωνο αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας , γεγονός που προκάλεσε ανησυχία σε αξιωματούχους στη Σεούλ και την Ουάσιγκτον.

Μετά την υπογραφή του στρατιωτικού συμφώνου από τον Κιμ και τον Πούτιν, η Νότια Κορέα δήλωσε ότι θα επανεξετάσει το ενδεχόμενο άμεσης προμήθειας όπλων στην Ουκρανία, αντιστρέφοντας μια θέση που είχε διατηρήσει παρά τις πιέσεις της Ουάσινγκτον και της Δύσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νότια Κορέα έχει αναδειχθεί σε σημαντικό εξαγωγέα όπλων, με στόχο να γίνει ο τέταρτος μεγαλύτερος προμηθευτής όπλων στον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.