ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Στρατιωτικός περιφερειάρχης στο Κίεβο: «Τα ρωσικά drones συνεχίζουν με αμείωτη ένταση»

Επελαύνουν τα ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε Κίεβο και Χάρκοβο για άλλη μια φορά

Στρατιωτικός περιφερειάρχης στο Κίεβο: «Τα ρωσικά drones συνεχίζουν με αμείωτη ένταση»

Την ανησυχία του εξέφρασε μέσω ανακοινώσεων στο Telegram, ο Ουκρανός στρατιωτικός περιφερειάρχης στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, Σερχίι Πόπκο, για τον αμείωτο ρυθμό των ρωσικών drones κατά τη διάρκεια της χθεσινής (20/10) νύχτας. 

Ο Πόπκο έρχεται να επιβεβαιώσει τα λόγια ενός άλλου Ουκρανού στρατιωτικού περιφερειάρχη του Όλεχ Σινεχούμποφ  ο οποίος αναφέρει επίσης στον λογαριασμό του στο telegram, ότι το Χάρκοβο δεν μπορεί να απαντήσει στα προηγμένα αεροπορικά συστήματα των Ρώσων.

Θυμίζουμε πως χθες οι Ρώσοι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο στις εναέριες επιθέσεις των Ουκρανών, πλήττοντας για άλλο ένα βράδυ καίρια στρατιωτικά σημεία τους.

«Η Ρωσία δεν μειώνει την ένταση των αεροπορικών επιδρομών εναντίον της Ουκρανίας και του Κιέβου», ανέφερε ο Πόπκο, ενώ ο Σινεχούμποφ υποστήριξε ότι «μας έχουν πλήξει σοβαρά την ηλεκτροδότηση και στρατιωτικούς στόχους εξαιτίας των χθεσινών επιδρομών των drones».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.