ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Συγκινητική παρέμβαση Ρώσου στρατιώτη σε ομιλία του Β.Πούτιν (βίντεο)

Ο Ρώσος πρόεδρος ευχαρίστησε όλες τις Ρωσίδες μητέρες που μεγαλώνουν τα παιδιά να αγαπούν την πατρίδα τους

Συγκινητική παρέμβαση Ρώσου στρατιώτη σε ομιλία του Β.Πούτιν (βίντεο)

Συγκινητική ήταν η παρέμβαση Ρώσου χαμηλόβαθμου αξιωματικού σε ομιλία του Β.Πούτιν στην διάρκεια ομιλίας στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τους Ήρωες της Ρωσίας καθώς έδειξε προς τον Ρώσο πρόεδρο και όλη την χώρα ότι παρά τους τραυματισμούς τους στο πεδίο της μάχης, δεν μετανιώνει και δηλώνει περήφανος που τον μεγάλωσε ως μαχητή η μητέρα του.

Ο αξιωματικός δήλωσε συγκινημένος και ξαφνιασμένος που είχε την ευκαιρία να βρεθεί απέναντι στον Β.Πούτιν και του είπε ότι ότι κάνει και θα κάνει είναι για την πατρίδα του ευχαριστώντας παράλληλα την μητέρα του.

Ο Ρώσος πρόεδρος απάντησε με ένα ευχαριστώ, άκρως συγκινημένος, όχι μόνο προς τον στρατευμένο αλλά και προς όλες τις μητέρες της Ρωσίας που μεγαλώνουν τα παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.