ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Συνετρίβη μη επανδρωμένο αεροσκάφος της Ουκρανίας κοντά στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια

Ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (IAEA) Ρ.Γκρόσι θα μεταβεί σήμερα στο Καλίνινγκραντ

Συνετρίβη μη επανδρωμένο αεροσκάφος της Ουκρανίας κοντά στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA επικαλούμενο σημερινές δηλώσεις Ρώσου αξιωματικού, μετέδωσε σήμερα πως ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) της Ουκρανίας συνετρίβη κοντά στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια.

Ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (IAEA) Ραφαέλ Γκρόσι πρόκειται να μεταβεί σήμερα στη ρωσική περιφέρεια του Καλίνινγκραντ, μια εβδομάδα αφού επισκέφθηκε την εγκατάσταση στη Ζαπορίζια της νότιας Ουκρανίας, η οποία ελέγχεται από ρωσικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τον Ρώσο αξιωματικό τον οποίο επικαλείται το RIA, ένα πολωνικής κατασκευής drone, το οποίο ζύγιζε περισσότερο από 2 κιλά, συνετρίβη κοντά στο σταθμό. Το πρακτορείο ειδήσεων δεν διευκρίνισε πότε έγινε αυτό.

Ο Γκρόσι ασκεί πίεση για τη δημιουργία μιας αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης γύρω από τη μεγαλύτερη πυρηνική εγκατάσταση της Ευρώπης, η οποία έχει δεχθεί επανειλημμένα βομβαρδισμούς, με τη Ρωσία και την Ουκρανία να αλληλοκατηγορούνται για τους βομβαρδισμούς αυτούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.