ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Συνεχίζονται οι μάχες στην Χερσώνα: Παραμένουν Ουκρανοί Πεζοναύτες στην αριστερή όχθη του Δνείπερου (βίντεο)

Οι Ρώσοι «σφυροκοπούν» τις ουκρανικές ενισχύσεις στα νησάκια του ποταμού και στην δεξιά όχθη

Συνεχίζονται οι μάχες στην Χερσώνα: Παραμένουν Ουκρανοί Πεζοναύτες στην αριστερή όχθη του Δνείπερου (βίντεο)

Συνεχίζονται οι μάχες στην αριστερή όχθη του Δνείπερου όπου ομάδες Ουκρανών Πεζοναυτών έχουν δημιουργήσει προγεφυρώματα εδώ και αρκετές ημέρες και οι ρωσικές δυνάμεις ακόμα δεν έχουν καταφέρει να τα εξαλείψουν πλήρως.

Παρά τις σφοδρές ρωσικές επιθέσεις Ουκρανοί Πεζοναύτες της 35ης και της 36ης Ταξιαρχίας συνεχίζουν να διατηρούν την παρουσία τους στην υπό ρωσικό έλεγχο περιοχή.

https://twitter.com/ripetvofficial/status/1717006817014813149

Ωστόσο, οι Ρώσοι έχουν επικεντρωθεί στο «σφυροκόπημα» των ουκρανικών δυνάμεων στη δεξιά όχθη του ποταμού Δνείπερου για να εμποδίσουν την μεταφορά περαιτέρω δυνάμεων  στην αριστερή όχθη καθώς κάτι τέτοιο θα τους δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα.

Το ρωσικό Πυροβολικό εξουδετερώνει οποιαδήποτε ουκρανική κίνηση στην δεξιά όχθη και η ρωσική Αεροπορία βομβαρδίζει ουκρανικές ομάδες που έχουν αναπτυχθεί στα νησάκια του ποταμού.

https://twitter.com/FNewscxnt/status/1717014095055204599

https://twitter.com/FNewscxnt/status/1717014159496511991

Οι Ρώσοι έχουν επικεντρώσει τα πυρά τους στο χωριό Κοζάτσκε, το οποίο έχει οριστεί από τους Ουκρανούς ως προσωρινό σημείο συγκέντρωσης των δυνάμεών τους και κατέστρεψαν δεξαμενές καυσίμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα δύσκολη για τους Ρώσους η αντιμετώπιση των αποβατικών ενεργειών μικρών ουκρανικών δυνάμεων στην αριστερή όχθη, καθώς χρησιμοποιούν τα νησάκια του ποταμού Δνείπερου ως κάλυψη και εν συνεχεία τα έλη όταν αποβιβαστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.