ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αμερικανός συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ: «Οι απώλειες των Ουκρανών έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο στρατιώτες»!

Τι αποκάλυψε ο πρώην σύμβουλος της κυβέρνησης Τραμπ

Αμερικανός συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ: «Οι απώλειες των Ουκρανών έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο στρατιώτες»!

Ο Αμερικανός συνταγματάρχης ε.α. και βετεράνος του Πολέμου του Κόλπου, πρώην σύμβουλος στο υπουργείο Άμυνας επί κυβερνήσεως Τραμπ, Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, αποκάλυψε τον αριθμό των απωλειών των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων κατά την διάρκεια των δυόμισι χρόνων από την έναρξη του πολέμου.

Όπως είπε με βάση αξιόπιστες πληροφορίες που διαθέτει από το Πεντάγωνο, έχουν σκοτωθεί πάνω από 600.000 Ουκρανοί στρατιωτικοί και αν στους νεκρούς προστεθούν και οι τραυματίες τότε οι απώλειες αυξάνονται στο 1.000.000!

Αναφερόμενος στις ρωσικές απώλειες, είπε ότι αυτές κυμαίνονται μεταξύ των 55 με 60 χιλιάδων.

Πρόσθεσε ότι πολύ μεγάλο μέρος των ουκρανικών απωλειών οφείλεται στην πολύ κακή ιατρική υποστήριξη που διαθέτει το Κίεβο.

Συγκεκριμένα είπε: «Όσον αφορά την ουκρανική πλευρά, έχω ενημερωθεί αξιόπιστα ότι 600.000 Ουκρανοί στρατιώτες είναι πιθανό να έχουν χάσει τη ζωή τους.

Να θυμάστε, δεν έλαβαν αποτελεσματική ιατρική αποκομιδή και περίθαλψη όπως η ρωσική πλευρά.

Οι Ρώσοι μάλλον έχασαν 50.000 ανθρώπους. Κάποιοι ισχυρίζονται λιγότερους. Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται περισσότερους. Θα έλεγα 50.000.

Μπορείτε να βρείτε στοιχεία για 55 έως 60 χιλιάδες, ειδικά αν λάβετε υπ’όψιν τις απώλειες των Δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ και πιθανώς, των τσετσενικών δυνάμεων του Καντίροφ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.