ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αντίποινα από Άγκυρα για την κατάρριψη του UAV: Η τουρκική Αεροπορία βομβάρδισε πετρελαιοπηγή που εκμεταλλεύονται οι Αμερικανοί στην Συρία!

Τουρκική «απάντηση» στην κατάρριψη του ANKA S

Αντίποινα από Άγκυρα για την κατάρριψη του UAV: Η τουρκική Αεροπορία βομβάρδισε πετρελαιοπηγή που εκμεταλλεύονται οι Αμερικανοί στην Συρία!

Η τουρκική Αεροπορία βομβάρδισε πετρελαιοπηγή που εκμεταλλεύονται οι Αμερικανοί στην Συρία (εδώ και οκτώ χρόνια έχουν καταλάβει τις συριακές πετρελαιοπηγές στην ανατολική Συρία και εξορύσσουν κανονικά πετρέλαιο, το οποίο αγοράζουν οι αμερικανικές εταιρείες πετρελαιοειδών σε μία ελάχιστα συμβατή με το διεθνές δίκαιο επιχείρηση) και την κατέστρεψε.

Είναι η πρώτη ανάλογη επιχείρηση των Τούρκων στην Συρία, η οποία είχε το περιτύλιγμα της «αντιτρομοκρατικής επιχείρησης» καθώς οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τους Κούρδους ως «προσωπικό ασφαλείας», ενώ τους δίνουν κι ένα μικρό μερίδιο από τα κέρδη.

Θυμίζουμε ότι ένα τουρκικό UAV επιτήρησης Anka S (ή ΑΝΚΑ-2) των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, από αυτά που περνάνε μόνιμα επάνω από τα ελληνικά νησιά, καταρρίφθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στην Συρία: Αρχικά πηγές ανέφεραν ότι καταρρίφθηκε από βλήμα φορητού αντιαεροπορικού όπλου ανδρών του PKK αλλά τελικά καταρρίφθηκε από αμερικανικό F-16.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την κατάρριψη του τουρκικού UAV επιτήρησης Anka S (ή ΑΝΚΑ-2) των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων είχαν επιβεβαιώσει οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τονίζοντας ότι αποτελούσε δυνητική απειλή για αμερικανικές δυνάμεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.