ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τ.Ερντογάν: «Τα θέματα για το Αιγαίο θα συζητηθούν τον Ιανουάριο με τον Μητσοτάκη»

Ο Τούρκος πρόεδρος αποκάλυψε ότι το Αιγαίο συζητήθηκε συντόμως κατά την συνάντηση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τ.Ερντογάν: «Τα θέματα για το Αιγαίο θα συζητηθούν τον Ιανουάριο με τον Μητσοτάκη»

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Ερντογάν σχετικά με το περιεχόμενο των συζητήσεων που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό. Μεταξύ άλλων, ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε πως «τα προβλήματα του Αιγαίου» όπως είπε χαρακτηριστικά θα συζητηθούν στις αρχές του νέου έτους, από την Άγκυρα.

Στις δηλώσεις του πάντως υποστήριξε ότι «Δώσαμε βάρος τόσο σε αυτό το Ανώτατο Στρατηγικό Συμβούλιο όσο και σε κάποια γνωστά ζητήματα που ζούμε στο Αιγαίο και ο κ. πρωθυπουργός μάς δήλωσε ότι θα θέσει αυτά τα θέματα στο τραπέζι και θα λύσει αυτό το ζήτημα».

Ακόμη, συμπλήρωσε λέγοντας πως «Θα πραγματοποιήσουμε το Συμβούλιο Ανώτατης Συνεργασίας στις αρχές του επόμενου έτους. Επί του παρόντος, ο κ. Τσαγατάι, που είναι ο πρέσβης μου, συνεχίζει τις συναντήσεις του με την ομόλογό του. Ως aποτέλεσμα των συναντήσεών τους πιθανότατα θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε στις αρχές του επόμενου έτους ». 

Παρακάτω ακολουθεί βίντεο με τον συνολικό απολογισμό του Τούρκου προέδρου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.