ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

T.Mπάιντεν: Ενημερώθηκε στην πτήση προς Γερμανία για τον θάνατο του Σινουάρ

Το αμερικανικό προεδρικό αεροσκάφος Air Force One απογειώθηκε από την Ουάσιγκτον με προορισμό το Βερολίνο

T.Mπάιντεν: Ενημερώθηκε στην πτήση προς Γερμανία για τον θάνατο του Σινουάρ

Στην ενημέρωση του Τζο Μπάιντεν για το θάνατο του ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ, προχώρησε ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν καθώς αναχωρούσαν σήμερα (17/10) για το Βερολίνο.

Θυμίζουμε ότι ο Αμερικάνος πρόεδρος συνοδευόμενος από τον Σάλιβαν αλλά και από τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν πρόκειται να ταξιδέψουν στην Γερμανία για να συζητήσουν τις εξελίξεις και τις επόμενες κινήσεις στο ζήτημα της Ουκρανίας.

Μάλιστα σύμφωνα με το ανακοινωθέν πρόγραμμα «δια στόματος» του Λευκού Οίκου ο Τζο Μπάιντεν θα έχει μια τετραμερή συνάντηση με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς όπως είναι φυσικό αλλά επίσης και μ τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν και τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.