ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Τ.Μπάιντεν: Το αποκάλυψε ο Αμερικανός πρόεδρος – «Έχω κατανοήσει το πώς και πότε θα επιτεθεί το Ισραήλ στο Ιράν»

Παράλληλα ανέφερε ότι δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε σχετικές λεπτομέρειες επί του θέματος

Τ.Μπάιντεν: Το αποκάλυψε ο Αμερικανός πρόεδρος – «Έχω κατανοήσει το πώς και πότε θα επιτεθεί το Ισραήλ στο Ιράν»

Στην αποκάλυψη ότι γνωρίζει σχετικά τον τρόπο και τον χρόνο που θα συμβεί η επίθεση του Ισραήλ κατά του Ιράν, προχώρησε ο Τζο Μπάιντεν, χωρίς ωστόσο να προχωρά σε αναλυτικές λεπτομέρειες για την ημερομηνία και τις συνθήκες διεξαγωγής των επιθέσεων.

Παράλληλα, ο Αμερικάνος πρόεδρος αναφέρθηκε και στον μεγάλο βαθμό δυσκολίας να επιτευχθεί εκεχειρία ανάμεσα στην Παλαιστίνη και το Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πρόεδρος μεταξύ άλλων δήλωσε σε δημοσιογράφους στο Βερολίνο, ότι:

«Έχω κατανοήσει σχετικά το πώς και πότε το Ισραήλ θα προβεί σε αντίποινα κατά των πυραυλικών επιθέσεων του Ιράν. Ωστόσο, επιτρέψτε μου να μην μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

[…]Υπάρχει μια ευκαιρία, κατά την άποψή μου, και οι συνάδελφοί μου συμφωνούν σε αυτό, ότι μπορούμε πιθανώς να αντιμετωπίσουμε το Ισραήλ και το Ιράν με τρόπο που να τερματίσει για λίγο τις συγκρούσεις και να βάλει τέλος στα μπρος-πίσω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

[…]Υπάρχει η δυνατότητα να εργαστούμε για την επίτευξη εκεχειρίας στο Λίβανο, αλλά ότι τέτοιες προσπάθειες θα είναι πιο δύσκολες στη Γάζα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.