ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Τα ΗΑΕ παρέλαβαν την δεύτερη κορβέτα κλάσης Gowind από την Naval Group

Συνεχίζεται η εκπαίδευση του πληρώματος στην Γαλλία

Τα ΗΑΕ παρέλαβαν την δεύτερη κορβέτα κλάσης Gowind από την Naval Group

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης της κορβέτας Gowind «Al Emarat», από τη Naval Group στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στα ναυπηγεία της Λοριάν στη Γαλλία.

Η Al Emarat είναι η δεύτερη κορβέτα Gowind που παρήγγειλαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στη Naval Group το 2019. Κατασκευάστηκε στη Λοριάν και καθελκύστηκε τον Μάιο του 2022, ξεκίνησε τις θαλάσσιες δοκιμές της τον Οκτώβριο του 2023. Η πρώτη κορβέτα, η Bani Yas, παραδόθηκε επίσης τον περασμένο Οκτώβριο.

Το πλήρωμα του Al Emarat θα συνεχίσει στη Γαλλία την επιχειρησιακή του εκπαίδευση που παρέχεται ως μέρος των υπηρεσιών που προσφέρει η Naval Group.

Το πλοίο θα ξεκινήσει τη πλεύση του προς τα ΗΑΕ υπό τη σημαία των Εμιράτων τον Ιούλιο, με αναμενόμενη άφιξη στο Άμπου Ντάμπι τον Αύγουστο.

Οι κορβέτες Gowind για τα ΗΑΕ θα εξοπλιστούν με εγχώρια κατασκευασμένα όπλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.