ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θύμα απάτης έπεσε κάτοικος του Βόλου: Έδωσε προκαταβολή για να αγοράσει αυτοκίνητο αλλά δεν το πήρε ποτέ

Ο άτυχος άνδρας είδε στο διαδίκτυο ανάρτηση με αγγελία για πώληση αυτοκινήτου

Θύμα απάτης έπεσε κάτοικος του Βόλου: Έδωσε προκαταβολή για να αγοράσει αυτοκίνητο αλλά δεν το πήρε ποτέ

Ένας κάτοικος Βόλου, έπεσε θύμα απάτης όταν επιχείρησε να αγοράσει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από την Αθήνα.

Ο άτυχος άνδρας είδε στο διαδίκτυο ανάρτηση με αγγελία για πώληση αυτοκινήτου και αφού επικοινώνησε με τον 45χρονο ιδιοκτήτη έκλεισαν συμφωνία.

Ο ίδιος μάλιστα έδωσε προκαταβολή 1.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη αλλά αυτοκίνητο δεν είδε… ποτέ.

Το περιστατικό της εξαπάτησης έγινε τα Χριστούγεννα του 2020 και η υπόθεση θα εκδικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μετά από ποινική δίωξη που άσκησε η Εισαγγελία εναντίον του 45χρονου.

Ο εξαπατηθείς Βολιώτης αφού έδωσε αρχικά τα 1.000 ευρώ περίμενε το αυτοκίνητο, αλλά όταν ο πωλητής σταμάτησε να απαντάει στις τηλεφωνικές κλήσεις και τα μηνύματά του, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, οπότε και προχώρησε σε καταγγελία.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου έκανε έρευνα και στη συνέχεια διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελία, η οποία έδωσε παραγγελία για προκαταρκτική εξέταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως ο λογαριασμός στον οποίο μεταφέρθηκαν τα χρήματα του Βολιώτη ανήκει στον 45χρονο, ο οποίος τώρα καλείται να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.