ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Το Ισραήλ προειδοποίησε την Αίγυπτο ότι θα βομβαρδίσει οποιοδήποτε φορτηγό μεταφέρει βοήθεια προς τη Γάζα

Έχει ήδη βομβαρδιστεί το συνοριακό πέρασμα της Ράφα

Το Ισραήλ προειδοποίησε την Αίγυπτο ότι θα βομβαρδίσει οποιοδήποτε φορτηγό μεταφέρει βοήθεια προς τη Γάζα

Ισραηλινές πηγές μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι το Ισραήλ προειδοποίησε την Αίγυπτο να μην στείλει οποιαδήποτε βοήθεια στη Γάζα και απείλησε να στοχεύσει οποιαδήποτε βοήθεια.

Το Ισραηλινό Channel 12 ανέφερε ότι το Ισραήλ ενημέρωσε την Αίγυπτο ότι θα βομβάρδιζε οποιοδήποτε φορτηγό που μετέφερε βοήθεια στη Γάζα μέσω του περάσματος της Ράφα.

Τα Ηνωμένα Έθνη και άλλες υπηρεσίες αρωγής είχαν συνομιλίες με την Αίγυπτο για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας μέσω του περάσματος της Ράφα, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε από το Associated Press.

Η έκθεση ανέφερε ότι οι αιγυπτιακές αρχές επικοινώνησαν με το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες για να εξασφαλίσουν ανθρωπιστικούς διαδρόμους στη Γάζα εν μέσω των συνεχιζόμενων ισραηλινών βομβαρδισμών της Λωρίδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, βρήκαν εμπόδιο το Ισραήλ, που έχει απομονώσει τελείως τη Λωρίδα της Γάζας και από ξηρά και από θάλασσα, ενώ βρίσκεται στη διαδικασία πολέμου με την ισλαμική οργάνωση της Γάζας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.