ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Το Κίεβο παραδέχτηκε την ήττα στο Βούλενταρ: «Υποχωρήσαμε μετά από δύο χρόνια άμυνας»

Οι Ρώσοι αποκτούν δυνατότητες για μεγάλους ελιγμούς

Το Κίεβο παραδέχτηκε την ήττα στο Βούλενταρ: «Υποχωρήσαμε μετά από δύο χρόνια άμυνας»

Το Κίεβο παραδέχτηκε τελικά την ήττα στο Βούλενταρ επιχειρώντας όμως να την ωραιοποιήσει.

Οι Ουκρανοί λένε λοιπόν ότι δεν χάσανε αλλά υποχώρησαν μετά από δύο χρόνια άμυνας και ότι οι Ρώσοι ήταν 10 φορές περισσότεροι από αυτούς.

Η αλήθεια είναι ότι το Βούλενταρ ήταν ένα πολύ μεγάλο «αγκάθι» για τους Ρώσους στο οποίο έχασαν και μερικές χιλιάδες στρατιώτες.

Όμως πλέον αυτό το εμπόδιο δεν υπάρχει πια και οι Ρώσοι αποκτούν δυνατότητες για μεγάλους ελιγμούς και αυτό δεν είναι καλό για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν διαθέτουν εφεδρείες σε αντίθεση με τους Ρώσους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.