ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Το Κογκρέσο ενέκρινε την απόσυρση 21 αεροσκαφών εγγύς υποστήριξης A-10C Thunderbolt II

Εδώ και χρόνια η Αμερικανική Αεροπορία ζητούσε άδεια για να τα αποσύρει αλλά πάντα η απάντηση ήταν αρνητική

Το Κογκρέσο ενέκρινε την απόσυρση 21 αεροσκαφών εγγύς υποστήριξης A-10C Thunderbolt II

Στο πλαίσιο του αμερικανικού αμυντικού προϋπολογισμού, για το έτος 2023, το Κογκρέσο ενέκρινε την απόσυρση 21 αεροσκαφών εγγύς υποστήριξης A-10C Thunderbolt II.

Το αεροσκάφος βρίσκεται σε υπηρεσία από τη δεκαετία του 1970 και έχει υποστεί σειρά βελτιώσεων.

Ωστόσο, η Αμερικανική Αεροπορία κρίνει ότι πια δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες επιχειρησιακές απαιτήσεις, ιδιαίτερα απέναντι σε ισοδύναμο αντίπαλο.

Εδώ και χρόνια η Αμερικανική Αεροπορία ζητούσε από το Κογκρέσο άδεια για να αποσύρει τα αεροσκάφη αλλά πάντα η απάντηση ήταν αρνητική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φαίνεται όμως ότι το Κογκρέσο τελικά πείστηκε από τα επιχειρήματα της Αμερικανικής Αεροπορίας και ενέκρινε την απόσυρση 21 αεροσκαφών, από τα 281 που βρίσκονται σε υπηρεσία σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.