ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Το ΝΑΤΟ αμφισβητεί τη Σεούλ και την Ουκρανία για στρατιωτική βοήθεια της Πιονγκγιάνγκ στην Ρωσία

Διαβάστε τι δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε

Το ΝΑΤΟ αμφισβητεί τη Σεούλ και την Ουκρανία για στρατιωτική βοήθεια της Πιονγκγιάνγκ στην Ρωσία

Παρά τους ισχυρισμούς των Νοτιοκορεατών και των Ουκρανών, πως η Βόρεια Κορέα έχει αποστείλει ήδη 1.500 στρατιώτες στη Μόσχα και αναμένεται να σταλούν ακόμα περισσότεροι, το ΝΑΤΟ υποστηρίζει πως δεν έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψή του.

Κινήσεις φόβου και αντιπερισπασμού της κοινής γνώμης; Ή απλά η πραγματικότητα απέναντι στα λεγόμενα της Σεούλ και του Κιέβου;

Όποια και να είναι η απάντηση, σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε δεν υπάρχουν επίσημες ενημερώσεις βάσει των δικών τους μηχανισμών πληροφορίας, για μια τέτοια κίνηση εκ μέρους της Βόρειας Κορέας.

Aναλυτικότερα, ο Ρούτε δήλωσε στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου ότι:

«Σε αυτό το στάδιο, η επίσημη θέση μας είναι πως δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι Βορειοκορεάτες έχουν εμπλακεί ενεργά ως στρατιώτες στη (ρωσική) πολεμική προσπάθεια».

Παρόλα αυτά πρόσθεσε πως «βέβαια, αυτό μπορεί να αλλάξει», ερωτηθείς για το γεγονός ότι η είδηση δημοσιεύτηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Νότιας Κορέας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μόνο που διαβεβαίωσε είναι ότι σε κάθε περίπτωση από χθες (17/10) βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους Ασιατικούς συμμάχους του ΝΑΤΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.