ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Μαλαισία: Το ρωσικό μαχητικό 5ης γενιάς Su-57 οδεύει για την πρώτη του εξαγωγική επιτυχία

Η Μαλαισία ζητά το νέο μαχητικό μετά τα Su-30 που διαθέτει

Μαλαισία: Το ρωσικό μαχητικό 5ης γενιάς Su-57 οδεύει για την πρώτη του εξαγωγική επιτυχία

Σε μια ανακοίνωση που ανατρέπει τα δεδομένα για την ρωσική αεροπορική βιομηχανία (όπως αναφέρουν δυτικοί αναλυτές) το Su-57 οδεύει για την πρώτη του εξαγωγική επιτυχία που σημαίνει ότι είναι το πρώτο 5ης γενιάς μαχητικό υψηλών επιδόσεων που διατίθεται ελεύθερα στην αγορά.

Έτσι έγινε γνωστό ότι η Μαλαισία, η χώρα εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του στα πλαίσια εκσυγχρονισμού της Αεροπορίας της.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, αποκτήθηκαν οκτώ F/A-18D Hornet από το Κουβέιτ καθώς και 18 νέα FA-50M Block.20 Golgen Eagle, από τη Νότια Κορέα, ενώ παράλληλα θα αναβαθμιστούν τα 18 εν υπηρεσία Su-30MKM.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα το πρόγραμμα νέου μαχητικού αεροσκάφους της Μαλαισίας θα διεκδικήσουν και τα μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter, Rafale, JAS-39 Gripen και F/A-18 Super Hornet που βέβαια δεν μπορούν να συγκριθούν με το ρωσικό μαχητικό 5ης γενιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.