ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Το Βούλενταρ φλέγεται και οι Ουκρανοί έχουν μόνο μια διέξοδο διαφυγής: Ξεκίνησε διπλή υπερκέραση

Η πτώση του Βούλενταρ ανοίγει την «πόρτα» για το Ποκρόβσκ

Το Βούλενταρ φλέγεται και οι Ουκρανοί έχουν μόνο μια διέξοδο διαφυγής: Ξεκίνησε διπλή υπερκέραση

Το “κλειδί” για το Ποκρόβσκ ακούει στο όνομα Βούλενταρ και απο χθες κυριολεκτικά φλέγεται από τα πυρά της ρωσικής αεροπορίας και πυροβολικού που ανοίγουν τον δρόμο στις ρωσικές χερσαίες δυνάμεις που ήδη βρίσκονται μέσα στην πόλη και εκκαθαρίζουν σπίτι-σπίτι από τους Ουκρανούς που δείχνουν απλά να κάνουν μια μάχη για την τιμή των όπλων καθώς η εμμονή του Β.Ζελένσκι με την εισβολή στο Κουρσκ απογύμνωσε το Ντονμπάς από εφεδρικές μονάδες.

Μέσα στην πόλη βρίσκεται η ουκρανική 72η ταξιαρχία πεζικού στις οχυρωμένες θέσεις και τα τούνελ αλλά δεν έχει τίποτα να ελπίζει καθώς ουσιαστικά δεν έχει καμία μονάδα να στείλει ώστε να ενισχυθεί.

Το αποτύπωμα της ρωσικής διείσδυσης φαίνεται ήδη στα σημεία που επέλεξαν να αντισταθούν. Απλά ισοπεδώθηκαν ενώ ουσιαστικά έδωσε στην ουκρανική πλευρά την μόνη διέξοδο για να φύγουν και να ζήσουν που είναι στα βόρεια προς την Μποχογιαβλένκα.

Η κατάσταση πλέον είναι κοντά στο να πέσει η πόλη με το ουκρανικό επιτελείο να παραδέχεται ότι το Βούλενταρ καταστρέφεται και οι Ρώσοι έχουν ξεκινήσει διπλή υπερκέραση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.