ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τουρκία: Μετά τις μεγάλες φωτιές ήρθαν οι πλημμύρες – Μεγάλες βροχοπτώσεις στις βόρειες ακτές

Τουρκία: Μετά τις μεγάλες φωτιές ήρθαν οι πλημμύρες – Μεγάλες βροχοπτώσεις στις βόρειες ακτές

Μεγάλες πλημμύρες προκλήθηκαν από ασυνήθιστα μεγάλες βροχοπτώσεις στις βόρειες ακτές της Τουρκίας.

Αποτέλεσμα να καταρρεύσει μια γέφυρα και χωριά να μείνουν χωρίς ρεύμα, ύστερα από τις πυρκαγιές -από τις μεγαλύτερες στην ιστορία της χώρας- που έπληξαν τις νοτιοδυτικές περιοχές.

Το κρατικό δίκτυο TRT Haber μετέδωσε ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του λόγω καρδιακής ανακοπής στη βόρεια επαρχία Μπαρτίν και ότι σωστικά συνεργεία αναζητούν έναν αγνοούμενο.

Δεκατρείς άνθρωποι τραυματίστηκαν ύστερα από την κατάρρευση γέφυρας στο Μπαρτίν και 12 χωριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, όπως ανακοίνωσε η Προεδρία Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων (AFAD).

Στην επαρχία της Σινώπης, 240 χιλιόμετρα ανατολικά του Μπαρτίν, μια κατοικία κατάρρευσε λόγω του κατακλυσμού και αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα νερά, σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσε το Reuters.

Η AFAD ανέφερε ότι ένα νοσοκομείο εκκενώνεται και κάποιοι δρόμοι έκλεισαν στη Σινώπη, προειδοποιώντας ότι οι ισχυρές βροχοπτώσεις στην περιοχή αναμένεται να συνεχιστούν.

Το βόρειο τμήμα της Τουρκίας πλήττεται συχνά από πλημμύρες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όταν οι βροχοπτώσεις είναι ιδιαιτέρως ισχυρές. Πέρυσι, τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.