ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΗΑΕ: «Συνελήφθη ο πολέμιος του Ρ.Τ.Ερντογάν Σεντάτ Πεκέρ» μετέδωσε το Al Jazeera αλλά μετά απέσυρε την είδηση

Η σύλληψή του συμπίπτει χρονικά με την σημερινή επίσκεψη του Ρ.Τ.Ερντογάν στο Κατάρ

ΗΑΕ: «Συνελήφθη ο πολέμιος του Ρ.Τ.Ερντογάν Σεντάτ Πεκέρ» μετέδωσε το Al Jazeera αλλά μετά απέσυρε την είδηση

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Al Jazeera, «συνελήφθη ο Τούρκος αρχιμαφιόζος και πολέμιος του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο περιβόητος Σεντάτ Πεκέρ που είχε γίνει γνωστός από τις διαδικτυακές εκπομπές του στις οποίες επιτίθετο από την «ασφάλεια» των ΗΑΕ σε αξιωματούχους της τουρκικής κυβέρνησης και προσωπικά στον Τούρκου πρόεδρο».

Εν συνεχεία το κανάλι του Κατάρ μετέδωσε ότι «Δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την είδηση γι’αυτό την αποσύρει».

Η Τουρκία ζήτησε την έκδοση του Πεκέρ, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν απηύθυνε σειρά κατηγοριών εναντίον αξιωματούχων τόσο της τουρκικής κυβέρνησης, όσο και της κυβέρνησης στα Κατεχόμενα.

Στο στόχαστρό του βρέθηκε, κυρίως, ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών και πιθανός διάδοχος του Ρ.Τ.Ερντογάν, Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Ο Πέκερ δεν έχει χρησιμοποιεί τον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης στον οποίο «ανέβαζε» μέσω βίντεο τους ισχυρισμούς του από τις 24 Νοεμβρίου και προφανώς είχε σιγήσει με άνωθεν εντολή από το Αμπού Ντάμπι που προετοίμαζε την επίσκεψη στη Τουρκία και την κολοσσιαία συμφωνία με την Άγκυρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σύλληψη του Πεκέρ συμπίπτει χρονικά με την σημερινή επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Κατάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, πριν από την αναχώρησή του για το Κατάρ, ο Ερντογάν δήλωσε ότι η Αγκυρα θέλει να αναπτύξει τις σχέσεις της με τις χώρες του Κόλπου «χωρίς διακρίσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.