ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Κορωνοϊός: Αυξήθηκαν οι νεκροί στη Τουρκία – 115 το τελευταίο 24ωρο

Κορωνοϊός: Αυξήθηκαν οι νεκροί στη Τουρκία – 115 το τελευταίο 24ωρο

Συνεχίζεται να αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στην Τουρκία, το τελευταίο 24ωρο 115 ακόμα ασθενείς έχασαν τη ζωή τους, με τον συνολικό αριθμό των θανάτων πλέον να ανέρχεται σε 1.518.

Περαιτέρω αύξηση εμφάνισε ο αριθμός των κρουσμάτων από την πανδημία του κορονοϊού στη γειτονική Τουρκία.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου, επιβεβαιώθηκαν 4.281 νοσούντες, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό σε 69.392.

Στα ευχάριστα νέα, συνολικά 5.674 ασθενείς έχουν πλήρως αναρρώσει, ενώ το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν 34.090 εργαστηριακοί έλεγχοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η COVID-19 πρωτοεμφανίστηκε τον Δεκέμβριο του 2019 στην επαρχία Γουμπέι της Κίνας και έκτοτε έχει εξαπλωθεί σ’ όλο τον πλανήτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής, έχουν καταγραφεί πάνω από 2 εκατομμύρια κρούσματα, ενώ περισσότεροι από 130.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.