ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Συνεχίζουν τις προκλήσεις ο Τούρκος Ναύαρχος ε.α.- Επιμένει με την «Γαλάζια Πατρίδα και τον ελληνικό στραγγαλισμό»

Συνεχίζουν τις προκλήσεις ο Τούρκος Ναύαρχος ε.α.- Επιμένει με την «Γαλάζια Πατρίδα και τον ελληνικό στραγγαλισμό»

Τούρκοι εν αποστρατεία αξιωματικοί όπως δείχνουν τα πράγματα ανέλαβαν εργολαβικά να προωθήσουν το σχέδιο “Γαλάζια Πατρίδα” για λογαριασμό του τουρκικού υπουργείου άμυνας.

Ένας από αυτούς, ο γνωστός μας πλέον Τούρκος Αρχιπλοίαρχος ε.α. Mustafa Özbey, γράφει σε μήνυμά του σε κοινωνικό δίκτυο για το μέγεθος της κλοπής της ”Γαλάζιας Πατρίδας” από την Ελλάδα.

“Στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, θέλουν να μας κλέψουν τη Γαλάζια Πατρίδα μας και να μας στραγγαλίσουν.Το Ναυτικό μας βρίσκεται εκεί και θα βρίσκεται συνεχώς για να ακυρώσει αυτό το ύπουλο σχέδιο. Τα παιδιά μας πρέπει να ζουν με την επίγνωση της Γαλάζιας Πατρίδας”.

Στα πλαίσια αυτά είχαμε εκτόξευση αντιαεροπορικού πυραύλου SM-1 είχαμε από σύστημα Mk-13 GMLS της τουρκικής της φρεγάτας TCG Giresun του Τουρκικού Ναυτικού, στην Α.Μεσόγειο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.