ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τι το ήθελε; Τούρκος βουλευτής ζήτησε να μην είναι αρχιστράτηγος ο Ερντογάν και πιάστηκαν στα χέρια

Τι το ήθελε; Τούρκος βουλευτής ζήτησε να μην είναι αρχιστράτηγος ο Ερντογάν και πιάστηκαν στα χέρια

Επεισοδιακή συνεδρίαση στο τουρκικό κοινοβούλιο με βουλευτές να πιάνονται στα χέρια, μετά από οργισμένη ομιλία βουλευτή της αντιπολίτευσης, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Αλί Μαχίρ Μπασασίρ του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος ξέσπασε κατά του Ερντογάν λέγοντας ότι δεν μπορεί να έχει την ιδιότητα του αρχιστράτηγου ενώ διχάζει τη χώρα και απειλεί τους πολιτικούς του αντιπάλους. Αναφερόταν στην προειδοποίηση του Τούρκου προέδρου προς την αρχηγό του Καλού Κόμματος Μεράλ Ακσενέρ «να δεις τι έχεις να πάθεις».

«Έχουμε έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας που λέει σε πρόεδρο κόμματος, πως “έχει να πάθει χειρότερα”. Εγώ ξέρω τα όριά μου, αυτός που πρέπει να ξέρει τα όριά του είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το κόμμα του», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουμε έναν πρόεδρο που λασπολογεί. Υπάρχει ένας πρόεδρος που κατηγορεί τους πάντες, τον εργαζόμενο, τον νέο, τον αγρότη. Γι’ αυτό λέω πως δεν μπορεί να είναι αρχηστράτηγος», ανέφερε ο Μπασασίρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.