ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Άγκυρα: Θα επιτεθούμε στη βόρεια Συρία χωρίς καθυστέρηση

«Θα το κάνουμε άμεσα»

Άγκυρα: Θα επιτεθούμε στη βόρεια Συρία χωρίς καθυστέρηση

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ δήλωσε σήμερα ότι η Άγκυρα δεν θα αναβάλει την προγραμματισμένη στρατιωτική επιχείρηση στη βόρεια Συρία, όπου δραστηριοποιούνται κουρδικοί σχηματισμοί.

Απαντώντας στο ερώτημα εάν παρότρυναν την Τουρκία στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη να αποφύγει ή να αναβάλει την προγραμματισμένη εισβολή στη βόρεια Συρία, ο Ακάρ είπε ότι αυτό δεν συνέβη στις διμερείς συναντήσεις που είχαν στο περιθώριο της συνόδου κορυφής, όπως αναφέρει το RIA Novosti.

«Όπως είπε ο πρόεδρος μας, αποκλείεται να συμφωνήσουμε με αυτό. Όπως άλλωστε είπα, έχουμε κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια της χώρας μας υπό την ηγεσία του προέδρου μας και είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε άμεσα», είπε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

Εξάλλου, ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου, Ιμπραήμ Καλίν, δήλωσε ότι η Άγκυρα είναι έτοιμη για μια νέα στρατιωτική επιχείρηση στα βόρεια της Συρίας, η οποία μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την παρουσία των τουρκικών δυνάμεων στη συνοριακή περιοχή της Συρίας, που διεξάγουν εκεί επιχειρήσεις εναντίον κουρδικών σχηματισμών, η Δαμασκός έχει επανειλημμένα χαρακτηρίσει παράνομη και κάλεσε την Άγκυρα να αποσύρει τα στρατεύματά της, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.