ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Αυτός ο κολοσσός αυτοκινητοβιομηχανίας προχωρά σε τεράστια επένδυση στην Τουρκία

Αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα η γενικότερη σχεδίαση των υποδομών

Αυτός ο κολοσσός αυτοκινητοβιομηχανίας προχωρά σε τεράστια επένδυση στην Τουρκία

Την ώρα που η ελληνική οικονομία παραπαίει, νέα δημοσιεύματα έρχονται από την Τουρκία και αποκαλύπτουν ότι ο κινέζικη βιομηχανία αυτοκινήτων BYD, πρόκειται να επενδύσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο αμερικανικά δολάρια για την δημιουργία εργοστασίου στη γείτονα χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πακέτο της επένδυσης θα περιλαμβάνει εργοστάσιο, κέντρο έρευνας και ανάπτυξης (R&D) όπως και ένα «πάρκο» με προμηθευτές.

Η διαδικασία παραχώρησης της γης στην οποία θα δημιουργήσει το εργοστάσιό της η BYD έχει ολοκληρωθεί και πλέον «τρέχουν» οι απαιτούμενες ενέργειες για την έκδοση των οικονομικών αδειών και τον γενικότερο στρατηγικό σχεδιασμό της.

Όπως δήλωσε και ο Υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, Μεχμέτ Φατίχ Κασίρ: «η έναρξη παραγωγής αυτοκινήτων αναμένεται εντός του 2026, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στη συνεργασία μεταξύ της BYD και της Τουρκίας».

Θυμίζουμε πως η BYD ήταν ο μεγαλύτερος πωλητής καθαρά ηλεκτρικών οχημάτων και plug-in υβριδικών παγκοσμίως, διαθέτοντας πάνω από 3 εκατ. αυτοκίνητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, αξίζει να ειπωθεί ότι το εργοστάσιο θα δημιουργήσει 5.000 θέσεις εργασίας και θα έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα 150.000 αυτοκινήτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.