ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Έφτασαν στην Αθήνα τα δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και το ένα ελικόπτερο από την Τουρκία

Οι απαραίτητες ενέργειες για την αποστολή εναέριων πυροσβεστικών μέσων από την Τουρκία στην Ελλάδα ξεκίνησαν εχθές το απόγευμα

Έφτασαν στην Αθήνα τα δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και το ένα ελικόπτερο από την Τουρκία

Έφτασαν σήμερα στην Αθήνα τα πτητικά μέσα πυρόσβεσης που απέστειλε η Τουρκία προκειμένου να συνδράμουν στην κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στην Αττική.

«Υποδεχτήκαμε τα δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και το ελικόπτερο που έστειλε η Τουρκία για να βοηθήσει την Ελλάδα στη μάχη κατά των πυρκαγιών», αναφέρει στην ανάρτησή της, που συνοδεύεται από φωτογραφίες, η τουρκική πρεσβεία στη χώρα μας.

Οι απαραίτητες ενέργειες για την αποστολή εναέριων πυροσβεστικών μέσων από την Τουρκία στην Ελλάδα ξεκίνησαν εχθές το απόγευμα, όπως είχε ανακοινώσει ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ο Οντζού Κετσελί ανέφερε: «Γίνονται οι απαραίτητες προετοιμασίες για την αποστολή δύο πυροσβεστικών αεροσκαφών και ενός ελικοπτέρου για την παροχή βοήθειας στη γειτονική μας Ελλάδα στη μάχη της κατά των πυρκαγιών που πλήττουν την Αθήνα».

Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, είχε προτείνει στο πλαίσιο της καλής γειτονίας να προσφέρει η Τουρκία βοήθεια στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στην Αττική, όπως μετέδωσε το κρατικό δίκτυο TRT σε ανταπόκρισή του από την Αθήνα, επικαλούμενο διπλωματικές πηγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ των άλλων χωρών που έχουν προσφέρει ήδη εναέρια και επίγεια συνδρομή στη χώρα μας είναι η Γαλλία, η Ιταλία, η Τσεχία, η Σερβία και η Ρουμανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.