ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Είμαι ο Στέφανος»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εκπρόσωπος κόμματος του Ερντογάν: «Η κυβέρνηση Νετανιάχου που απειλεί την ασφάλεια των Εβραίων στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο»

«Το Ισραήλ σκοτώνει γυναικόπαιδα»

Εκπρόσωπος κόμματος του Ερντογάν: «Η κυβέρνηση Νετανιάχου που απειλεί την ασφάλεια των Εβραίων στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο»

Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ταγίπ Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ υποστήριξε πως η άμυνα του Ισραήλ είναι να σκοτώνει γυναικόπαιδα

Αφού πρώτα ο Τούρκος πολιτικός προειδοποίησε για την πιθανότητα ανάφλεξης περιφερειακού πολέμου και εξέφρασε την δυσαρεσκειά του για την παρουσία αμερικανικών πλοίων στη Μεσόγειο… επειδή ενοχλούν τα τουρκικά ψαράδικα, επιτέθηκε στο Ισραήλ. Είπε συγκεκριμένα πώς «κάθε κυρίαρχο κράτος έχει το δικαίωμα να απαντήσει στην τρομοκρατία και σε μια εθνική απειλή, αλλά όποιος λέει «το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να αμύνεται» επιτρέπει στο Ισραήλ να σκοτώσει περισσότερες γυναίκες και παιδιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 «Το σημείο στο οποίο έφτασε η ισραηλινή κυβέρνηση, η οποία αψηφά ολόκληρη τη διεθνή τάξη, δείχνει ότι είναι η ίδια η κυβέρνηση Νετανιάχου που απειλεί την ασφάλεια των Εβραίων στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο» συνοψίζει και προσθέτει πως «εάν το ανθρωπιστικό μέτωπο εναντίον αυτής της κυβέρνησης της γενοκτονίας δεν μπορεί να υπερβεί τα λόγια και να αναλάβει δράση που θα σταματήσει αυτή τη γενοκτονία, θα δημιουργήσει μια περιοχή αστάθειας που θα επεκταθεί πολύ πέρα από τον περιφερειακό πόλεμο, μπορεί να προκαλέσει κάποια ασύμμετρη αστάθεια και θα εξαπλώθηκε σε μια πολύ ευρύτερη γεωγραφία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.