ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Τουρκία παρουσίασε στη Διεθνή Αεροπορική Έκθεση της Αιγύπτου το ελαφρύ επιθετικό αεροσκάφος Hürjet (βίντεο)

Η TAI παρουσίασε επίσης, το μαχητικό αεροσκάφος KAAN, το ελικόπτερο T129 ATAK και το μη επανδρωμένο εναέριο όχημα Aksungur

Η Τουρκία παρουσίασε στη Διεθνή Αεροπορική Έκθεση της Αιγύπτου το ελαφρύ επιθετικό αεροσκάφος Hürjet (βίντεο)

Η Turkish Aerospace Industries (TAI), παρουσίασε στη Διεθνή Αεροπορική Έκθεση της Αιγύπτου, το ελαφρύ επιθετικό αεροσκάφος Hürjet.

Το σκάφος Hürjet εμφανίστηκε στον αέρα για 10 λεπτά, στο διεθνές αεροδρόμιο El Alamein κοντά στην Αλεξάνδρεια, όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση.

Σημειώνεται πως η αεροπορική έκθεση συγκέντρωσε ανώτερα στελέχη και κυβερνητικούς αξιωματούχους από τους τομείς της άμυνας, του διαστήματος και της εμπορικής αεροπορίας στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Εκτός από το Hürjet, η TAI παρουσίασε το μαχητικό αεροσκάφος KAAN, το ελικόπτερο T129 ATAK και το μη επανδρωμένο εναέριο όχημα Aksungur.

Το project Hürjet της τουρκικής αμυντικής εταιρείας ξεκίνησε το 2017 για να αντικαταστήσει το αεροσκάφος T-38 του τουρκικού Στρατού, που χρησιμοποιείται ως εκπαιδευτικό, και το αεροσκάφος F-5.

Το προηγμένο εκπαιδευτικό αεροσκάφος jet Hürjet αποτελείται από έναν κινητήρα, διπλό κάθισμα με σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα και χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης και εκπληρώνει κρίσιμο ρόλο στη σύγχρονη εκπαίδευση πιλότων μέσω των ανώτερων χαρακτηριστικών απόδοσης, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του.

Πρόσφατες αναφορές μέσων ενημέρωσης αποκάλυψαν ενδιαφέρον της Ισπανίας για τη Hürjet.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Global Defense News και της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet, η πρόταση στο τραπέζι περιλαμβάνει την ανταλλαγή 24 τουρκικών εκπαιδευτικών αεροσκαφών Hürjet με έξι ισπανικά μεταφορικά αεροσκάφη A400M.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.