ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Κωνσταντινούπολη: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της Φενέρμπαχτσε και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (βίντεο)

Οι ultras της Φενέρμπαχτσε έστησαν ενέδρα σε οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κωνσταντινούπολη: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της Φενέρμπαχτσε και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (βίντεο)

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (23/10) στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ οπαδών της Φενέρμπαχτσε και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φενέρμπαχτσε και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρονται απόψε (24/10, 22:00) στην Τουρκία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League.

Όλα τα βλέμματα ήταν πάνω στην κόντρα του Ζοσέ Μουρίνιο με την πρώην ομάδα του, αλλά από το βράδυ της Τετάρτης στα αγγλικά ΜΜΕ κυριαρχούν τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Τετάρτης (23/10).

Όπως αναφέρουν, οι ultras της Φενέρμπαχτσε έστησαν ενέδρα σε οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μια ομάδα πέντε οπαδών των «κόκκινων διαβόλων» ισχυρίζεται ότι δέχθηκαν επίθεση από περίπου πενήντα άτομα, ενώ κάποιοι τραυματίστηκαν από γυαλιά και λοστό.

«Περίπου 50 από αυτούς μας στρίμωξαν», είπε ένας οπαδός της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ. «Ένας οπαδός με ακολούθησε σε έναν δρόμο και προσποιήθηκε ότι θα με βοηθούσε, πριν με χτυπήσε με λοστό στο στο σαγόνι».

Δείτε βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.