ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Τ.Ερντογάν τηλεφώνησε στον Ν.Τραμπ: Ποια είναι τα θέματα που συζήτησαν

Ο Τ.Ερντογάν καταδίκασε εκ νέου την απόπειρα δολοφονίας του Ν.Τραμπ και εξέφρασε τις ευχές του για περαστικά

Ο Τ.Ερντογάν τηλεφώνησε στον Ν.Τραμπ: Ποια είναι τα θέματα που συζήτησαν

Εξέφρασε την ελπίδα ο Ερντογάν ότι οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο θα είναι επωφελείς για τον αμερικανικό λαό και τις σχέσεις Τουρκίας-Ηνωμένων Πολιτειών.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ και υποψήφιο στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, Ντόναλντ Τραμπ, είχε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Τούρκος πρόεδρος καταδίκασε εκ νέου την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ και εξέφρασε τη θλίψη του και τις ευχές του για περαστικά.

Ο πρόεδρος Ερντογάν χαρακτήρισε την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του Τραμπ επίθεση κατά της δημοκρατίας και δήλωσε ότι η γενναία στάση του Αμερικανού τέως προέδρου μετά την αποτρόπαια επίθεση ήταν αξιοθαύμαστη, ότι η συνέχιση του προεκλογικού του προγράμματος χωρίς διακοπή ενίσχυσε τη δημοκρατία και ότι αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί ένδειξη εμπιστοσύνης στη σοφία του αμερικανικού λαού.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι ο Τραμπ επέδειξε ισχυρή ηγεσία με τα κατευναστικά μηνύματα ενότητας που έστειλε για να μειώσει την πόλωση και την ένταση μετά την απόπειρα δολοφονίας και τον συνεχάρη για την επίσημη ανάδειξή του ως υποψήφιου Προέδρου των ΗΠΑ από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.

Τέλος, ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο θα είναι επωφελείς για τον αμερικανικό λαό και τις σχέσεις Τουρκίας-Ηνωμένων Πολιτειών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.