ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Λιονέλ Μέσι δώρισε 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τους σεισμοπλήκτους σε Τουρκία και Συρία (φωτό-βίντεο)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής βοηθάει Τούρκους και Σύριους μέσω του ιδρύματός του

Ο Λιονέλ Μέσι δώρισε 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τους σεισμοπλήκτους σε Τουρκία και Συρία (φωτό-βίντεο)

Το ανθρώπινο πρόσωπο του δείχνει έμπρακτα ο ποδοσφαιρικός αστέρας, Λιονέλ Μέσι, μετά την δωρεά που έκανε στις πολύπαθες Τουρκία και Σύρια, καθώς ο σεισμός δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμα του.

Το ποσό, που σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αγγίζει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ έρχονται μέσω του ιδρύματος του διεθνούς ποδοσφαιριστή, «LeoMessi Foundation».

Το «Leo Messi Foundation» είναι ένα οικογενειακό ίδρυμα που φροντίζει για την υγεία και την εκπαίδευση των παιδιών του κόσμου. Ο μεγαλύτερος αδερφός του Leo, Matias Messi, οργανώνει τις δραστηριότητες του οργανισμού σε συνεργασία με τη UNICEF.

Ο Μέσι δώρισε 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και τη Συρία. Επίσης, γνωστοί ποδοσφαιριστές όπως ο Ντεμιράλ, ο Ντιμπάλα, ο Μπονούτσι, αλλά και άλλοι, έχουν κάνει κινήσεις για να βοηθήσουν τους πληγέντες από τον σεισμό στην Τουρκία.

https://twitter.com/AvinashArya09/status/1623253754974994432

#038;ab_channel=ImranSports24

Την ίδια ώρα και ο Ασράφ Χακίμι, που είναι συμπαίκτης του Μέσι στην Παρί, και οδήγησε το Μαρόκο στην τετράδα του Μουντιάλ σκέφτεται να δώσει μεγάλο μέρος της περιουσίας του για τον ίδιο σκοπό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.